Katarína Jankeje Rôzne

Koniec mesiaca bude stáť za to: Na jednom mieste vystúpia desiatky českých a slovenských kapiel

Duchonka sa opäť zaplní milovníkmi hudby. Tentokrát si na svoje prídu fanúšikovia domácej a českej scény. Prečítajte si, koho by ste si na festivale Fresh fest nemali nechať ujsť.

Ilustračný obrázok k článku Koniec mesiaca bude stáť za to: Na jednom mieste vystúpia desiatky českých a slovenských kapiel
Zdroj: TASR

Na prelome letných prázdnin odštartuje v rekreačnej oblasti Duchonka maximum hudobnej zábavy v podaní výberu umelcov z česko – slovenskej hudobnej scény. Počas víkendu sa na pódiu v rámci festivalu Fresh Fest vystrieda až 20 interpretov.

Návštevníkom zahrá Chinaski, NO NAME, Desmod, Peter Nagy o skupinou Indigo, HEX, Tešiť sa tiež môžete tešiť na stálice slovenskej hudobnej scény ako Gladiátor, ZOČI VOČI, POLEMIC, ale i Slobodnú Európu.

Organizátori pripravili aj nádielku slovenského hip-hopu. Na pódiu sa objaví MAJK SPIRIT, A.M.O, či EGO. Nebudú chýbať ani koncerty v podaní obľúbených domácich kapiel Fishing Strip a Tryamera. Festival štartuje v piatok 31. júla a potrvá do nedeľňajších ranných hodín.

Čítajte viac:

Topoľčianske hody sa blížia: Pivkári, toto info neprehliadnite!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM