Katarína Jankeje Správy

Máte doma starý a nepotrebný nábytok? Mesto vám ho čoskoro odvezie zadarmo!

Určite by asi každý z nás našiel doma kus nábytku, ktorý sa mu zdá nepotrebný či starý. Ak neviete ako sa ho zbaviť, mesto Topoľčany si pre vás pripravilo alternatívu.

Ilustračný obrázok k článku Máte doma starý a nepotrebný nábytok? Mesto vám ho čoskoro odvezie zadarmo!
Zdroj: Dnes24.sk

Ak by ste sa rozhodli takýmto spôsobom zbaviť sa svojho nepotrebného nábytku, musíte tak vopred nahlásiť na Mestský úrad mailom alebo telefonicky. Zber sa bude vykonávať v sobotu 18. apríla v čase od 8:00 do 11:00 hodiny

Záujem treba nahlásiť

Na emailovú adresu ladislav.novotny@topolcany.sk alebo na telefónnom čísle 038/5340 142 stačí nahlásiť druh a počet nábytku, vaše meno, priezvisko, adresu a telefonický kontakt. Záujem je potrebné nahlásiť do 16. apríla.

Počas sobotného zberu musí byť nábytok vyložený vonku a to v určenom časovom intervale. Následne bude takto vyložený nábytok bezplatne odvezený.

Ako informuje úrad, súčasťou zberu nebude aj vynášanie nábytku. „Z časových a logistických dôvodov nevynášame nábytok bytov, pivníc a povál.”

Čo ak zber nestihnete?

V prípade, ak by ste nestihli nahlásiť včas odber vášho starého nábytku, možnosť zbaviť sa ho bezplatne máte celoročne aj v priestoroch kompostárne mesta na ulici Pivovarníckej. „Žiadame Vás ,aby ste využili vytvorené podmienky zo strany Mestského úradu“, apeluje na občanov mesto Topoľčany.

Čítajte tiež:

Veľké jarné upratovanie v meste onedlho: KOMPLETNÝ ROZPIS rozmiestnenia veľkokapacitných kontajnerov

Topoľčany prechádzajú komplexným čistením: Mesto žiada obyvateľov o voľné parkoviská!

Odvoz starých spotrebičov v meste už čoskoro: Čítajte INFORMÁCIE potrebné k bezplatnej službe!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM