Katarína Jankeje Rôzne

Monika z Dvorian upadla po havárii do kómy: Pomôcť môžete aj návštevou Majálesu!

Jeden krátky okamih zmenil rodine mladej Moniky celý život. Po ťažkej havárií sa mladé dievča nachádza v bdelej kóme, práve na jej liečbu poputujú výťažok z pripravovaného Majálesu. Návštevníkov čaká pestrá zábava, i špeciálny hviezdny hosť.

Ilustračný obrázok k článku Monika z Dvorian upadla po havárii do kómy: Pomôcť môžete aj návštevou Majálesu!
Zdroj: Dnes24.sk

Život je občas poriadne krutý. Vie o tom svoje aj rodina mladej Moniky z Dvorian nad Nitrou, ktorej cesta na letný festival dopadla tragicky. Spolu s jej kamarátmi mali ťažkú dopravnú nehodu, pričom práve Monika skončila najhoršie. V súčasnosti je v bdelej kóme, na jej liečbu rodina potrebuje nemalé finančné prostriedky.

Osud mladého dievčaťa neostal bez povšimnutia, okrem zapojenia sa do zbierky plastových štupľov od fliaš môžu ľudia pomôcť aj návštevou Majálesu, ktorý prebehne v sobotu 16. mája o 19.00 hod. v Kultúrnom dome v Ludaniciach. Na podujatí bude hudobne sprevádzať známa skupina David- band, návštevníci sa môžu tešiť aj na špeciálneho hosťa – Michala Kubovčíka, herca a stand-up komika. Výťažok z majálesu poputuje na potrebnú liečbu pre Moniku.

Vstupné je 20 eur, lístky si môžete zakúpiť na Obecnom úrade v Ludaniciach alebo na telefónnych číslach 0908 944 283 alebo 0918 370 158. Cha­ritatívny Majáles organizuje Obecný úrad Ludanice spolu s magazínom Prestige.

Čítajte tiež:

Otec a syn na jednom pódiu: Do nášho regiónu prichádza obľúbené Duo Jamaha!

Topoľčany si pripomenú Deň Matiek: Zabaví nás známe rodinné duo!

Foto: ilustračné

Majáles v Ludaniciach
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM