Katarína Jankeje Šport

Nádej nakoniec zhasla: Úspech vo finále našim florbalistom zobralo Partizánske!

Po dobre rozbehnutom finále prišlo nepríjemné prebudenie. Chlapci z klubu ŠK Rebels nevyužili šancu na ukončenie série play-off, naopak súperovi z Partizánskeho sa podarilo otočiť skóre a ovládnuť druhú ligu.

Ilustračný obrázok k článku Nádej nakoniec zhasla: Úspech vo finále našim florbalistom zobralo Partizánske!
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Po vydarenom úvodnom zápase v sérii play-off naši chlapci držali v ruke „matchball“, keď ich od absolútneho víťazstva delila iba jedna výhra. Druhý finálový duel, ktorý sa uskutočnil na pôde klubu Harvard Partizánske však nepriniesol rozuzlenie napínavého finále druhej ligy. Partizánske potvrdilo heslo „môj dom, môj hrad“ a rozdrvili Rebelov 9:3 (1:2;3:0;5:1).

O víťazovi play-off tak muselo rozhodnúť až tretie stretnutie opäť v Partizánskom. Ani v ňom sa chlapcom nepodarilo úspešne prekonať silnú obranu domácich. Aj napriek tomu, že sme vsietili dvojnásobný počet gólov v porovnaní s predchádzajúcim duelom, Partizánske v dôležitých momentoch dominovalo a zaslúžene zdolalo ŠK Rebels vysoko 12:6. (3:1;3:4;6:1).

Absolútnym víťazom druhej ligy sa tak stali hráči Harvard Partizánske, na striebornej priečke sa po prehratom finále umiestnili Žochári z klubu ŠK Rebels.

Čítajte tiež:

TOTO nám nevyšlo: Trnava poslala chlapcov domov bez bodu!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM