Katarína Jankeje Rôzne

Prvomájové oslavy v Bošanoch budú stať za to: Gurmánska súťaž, historický šerm či detské atrakcie!

Oslavy stavania májov majú v našom regióne silnú tradíciu. V Bošanoch budú oslavy doplnené o súťaž vo varení polievok, chýbať nebude ani kopec atrakcií pre malých i veľkých.

Ilustračný obrázok k článku Prvomájové oslavy v Bošanoch budú stať za to: Gurmánska súťaž, historický šerm či detské atrakcie!
Zdroj: TASR

V piatok 1. mája doma nevarte. Príďte radšej do Bošian, kde bude prebiehať akcia Bošiansky majáles – Bošiansky kotlík 2015. Skupinky 3 až 4 členov sa môžu zapojiť sa do súťaže vo varení tradičných polievok ako gulášová, držková, fazuľová a kapustová polievka a predviesť tak svoje kulinárske umenie. Celá súťaž odštartuje o 14.30 hod. popoludní.

Okrem súťaže vo varení sa návštevníci môžu tešiť na tradičný majáles. Organizátori pripravili skvelú zábavu a pestrý program pre všetky generácie. Pre deti bude pripravené maľovanie detí na tvár, tvorivé dielne, ale i rôzne športové súťaže a dokonca vystúpenie historického šermu. Podujatie bude pokračovať stavaním máju o 18.00 hod. večer pred Kultúrnym domom, ktoré zakončí diskotéka.

Ak sa chcete zapojiť do známej gurmánskej súťaže a máte po ruke 3 – 4 členov tímu, svoje družstvo prihlásite vyplnením a zaslaním prihlášky na adresu srdcebošian@gmail.com. Prihlásiť sa môžete aj na telefónom čísle 0915 721 187.

Čítajte tiež:

Výnimočný jazzový festival opäť prichádza: Poznáme dátum a mená hudobníkov!

Naozaj netradičné spojenie: Katka Knechtová sa dala dokopy s Diablami!

Foto: ilustračné

Majáles v Bošanoch
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM