Katarína Jankeje Rôzne

Teraz prehovorila ulica: Obyvatelia Inoveckej verzus rozbité fľaše na vozovke

Sklenené črepy na ceste vedia spôsobiť poriadne problémy našim autám. Svoje o tom vedia aj obyvatelia z Inoveckej ulice v Topoľčanoch, ale aj tí, ktorí museli so svojimi vozidlami týmto úsekom prechádzať.

Ilustračný obrázok k článku Teraz prehovorila ulica: Obyvatelia Inoveckej verzus rozbité fľaše na vozovke
Zdroj: TASR

Každá časť v meste raz za čas bojuje s nejakými problémami. Obyvateľov Inoveckej ulice už viackrát nahneval neporiadok pri zberných kontajneroch. Problém sa však zhoršil po tom, čo sa sklenené fľaše a rozbité črepy dostali na vozovku. „V zákrute, ale i po ceste boli viackrát rozbité fľaše z vodky či a šampusu. Míňala som sa s druhým autom a prešla som žiaľ po nejakom veľkom črepe, ktorý sa nedal minúť,“ povedala nám obyvateľka lokality.

Autom sa nedá výhnúť

Ako ďalej poznamenala, črepiny boli natoľko veľké, že mohli spôsobiť defekt na aute. „Autom sa tomu dá ťažko vyhnúť. Kto mi nahradí škodu keď budem mať defekt?“

S podnetom sme sa obrátili na Mestskú políciu v Topoľčanoch. Podľa slov náčelníka Mestskej polície, Ľudovíta Dušu, uvedený podnet nebol občanmi nahlásený, príslušníci polície ho ale zistili vlastnou kontrolnou činnosťou. „Občania odložili mimo preplnený kontajner sklenený odpad – aj rozbitý, pričom ho firma po odvezení kontajnera neupratala. Vec rieši aj príslušný odbor MsÚ.“

Polícia lokalitu kontroluje

Podľa našich informácií, neporiadok však majú na svedomí aj občania, ktorí pravidelne vysedávajú na múriku v blízkosti zberných kontajnerov. Potešujúcou správou je, že mestská polícia bude aj naďalej v tejto lokalite vykonávať zvýšenú kontrolu. „V poslednej dobe k podobným znečisteniam v uvedenej časti mesta nedochádza a príslušníci MsP v tejto súvislosti vykonávajú pravidelné kontroly,“ dodal na záver Duša.

Čítajte aj:

Bude kasíno v centre Topoľčian? Pozrite si názory mestských poslancov

Foto: ilustračné

Inovecká ulica
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM