Katarína Jankeje Šport

V Považskej Bystrici sme zakopli: Topoľčanci prehrou prišli o cenné body

Po dvoch vydarených zápasoch prišla poriadna prehra. Topoľčanci nezvládli duel v Považskej Bystrici, 8. miesto v tabuľke im však stále patrí.

Ilustračný obrázok k článku V Považskej Bystrici sme zakopli: Topoľčanci prehrou prišli o cenné body
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Prvá liga pokračovala v nedeľu svojím 33. kolom. Topoľčanci po skvelom výkone proti Michalovciam vycestovali do Považskej Bystrice. Lepšie skočili do zápasu zverenci trénera Miroslava Nemčeka, už v 3. minúte otvorili skóre zásluhou Lipovského. Topoľčanci sa však neradovali dlho, o minútu domáci vyrovnali na 1:1. Do prestávky nepustili našich hokejistov k výraznejšiemu tlaku, naopak Považská Bystrica stihla streliť do topoľčianskej bránky ešte dve presné strely (3:1).

Druhá tretina nebola až tak štedrá na premenené šance, obom tímom sa podarilo gólovo presadiť iba raz, v 36. minúte za Žochárov skóroval Jarab (4:2). Záverečná časť duelu patrila domácim. Považská Bystrica kontrolovala hru, Topoľčanci sa cez pozornú obranu nedokázali presadiť.

Súper dve minúty pred koncom zvýšil náskok na rozdiel troch gólov, Považská Bystrica tak jednoznačne zdolala Žochárov 5:2.

Mužstvo HC Topoľčany sa drží na 8. mieste, deviata Spišská Nová Ves stráca na chlapcov 9 bodov. Súťaž bude pokračovať v stredu 6. januára, Topoľčanci sa o cenné body na ľade Liptovského Mikuláša.

HK'95 Považská Bystrica – HC Topoľčany 5:2 (3:1, 1:1, 1:0)

Góly: 4. Šťastný, 29. Šťastný, 11. Trenčan, 20. Koleda, 58. Prášek – 3. Lipovský, 36. Jarab

Môže vás zaujímať:

Víťazné ťaženie na záver roka: Hokejisti zdolali Michalovce, Kluka s hetrikom!

Potešujúca správa pre mnohých: Topoľčiansky dres bude obliekať TENTO bývalý extraligista

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM