Katarína Jankeje Kultúra

Známe detské piesne, zábava či veselý smiech: TOTO všetko zažijeme na predstavení pre najmenších!

Posledný májový utorok bude v Topoľčanoch patriť deťom. V priestoroch Domu kultúry sa našim najmenším predstaví hravé detské divadlo Smejko a Tanculienka.

Ilustračný obrázok k článku Známe detské piesne, zábava či veselý smiech: TOTO všetko zažijeme na predstavení pre najmenších!
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Detské divadlo Smejko a Tanculienka je novým projektom známeho Divadla Maska zo Zvolena. Práve u nás sa herci predstavia v Dome kultúry v utorok 26. mája v rámci šnúry po slovenských mestách.

„Veselé pesničkové divadlo pre najmenších s lienkou Tanculienkou a čmelkom Smejkom. Obaja chrobáčikovia spievajú naživo s gitarou alebo ukulele pesničky od výmyslu sveta, ktoré deti roztancujú, zapoja do hry a prenesú do krajiny fantázie,“ uvádza sa v pozvánke.

Dĺžka predstavenia je naplánovaná na zhruba 60 minút, deti sa už teraz môžu tešiť na hity ako Vlk a kozliatka, Nonono – tytyty, Hej rup, do toho! či Máme tu leto. Ako sľubujú organizátori, na konci predstavenia bude pre návštevníkov pripravená ešte malá detská diskotéka. Predstavenie štartuje presne o 16.00 hodine.

Čítajte tiež:

Otec a syn na jednom pódiu: Do nášho regiónu prichádza obľúbené Duo Jamaha!

Topoľčany si pripomenú Deň Matiek: Zabaví nás známe rodinné duo!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM